Gezinswandeling Abdijweg

Wandel op eigen tempo tussen het klooster op de site van het Heilig Hartinstituut en de Abdij van Park. Tijdens deze actieve gezinswandeling van 6 km, kom je meer te weten over de vroegere bewoners van het klooster en van de abdij en ontdek je de mooie groene omgeving.

Daarnaast kruisen verschillende opdrachten en spelletjes je pad. Los vraagjes op over de verschillende locaties, verzin je eigen zusternaam op het kerkhof van de zusters en ontdek wat een provisor is in de Parkabdij. Neem zeker een print mee van de gezinsroute en een balpen om alle opdrachten uit te voeren.

Download hieronder alvast de route voor de gezinswandeling. Op Erfgoeddag, op zondag 24 april 2016, was de route ook in papieren exemplaren te verkrijgen op de sites van het Heilig Hartinstituut en de Parkabdij.

Deze gezinswandeling baseert zich op de bestaande wandeling 'Abdijweg'. Dit is een van de Erfweg-wandelingen die vzw Cultureel erfgoed annuntiaten Heverlee ontwikkelde in samenwerking met lokale natuur- en erfgoedpartners.

Meer info

  • Naam: Gezinswandeling Abdijweg: Zo doen wij dat!
  • Locatie: Naamsesteenweg 355, 3001 Heverlee
  • E-mail: erfgoedcel@leuven.be
  • Tel: 016 27 22 85
  • Partners: Mooss vzw, vzw Cultureel Erfgoed annuntiaten Heverlee, CRKC, Erfgoedcel Leuven
Downloads
Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.